Sunset Waves

What to do

Rondom het appartement zijn er allerlei diensten het hele jaar door open. Er zijn verschillende winkelcentra met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden – pubs, clubs en disco’s, nachtclubs en meer. In de omgeving is het winkelcentrum La Marina. Zoals verwacht op een toeristische locatie zoals Benidorm, zijn er vele attracties die op alle soorten publiek zijn gericht. Hiertoe behoren het pretpark Terra Mítica, het themapark Terra Natura, het waterpark Aqualandia en het dierenpark Mundomar.

Benidorm is ondertussen getransformeerd tot een unieke locatie die al tientallen jaren bekend staat om zijn unieke hoge torens, het hele jaar door zonneschijn en ongeëvenaarde strandinfrastructuur.

Binnen een straal van 4 km rond Sunset Waves zijn 4 prachtige golfbanen: Las Rejas, Don Cayo in Altea Hills, Bonalba in Mutxamiel en Golf Ifach in Calpe. Las Rejas Open Club Benidorm ligt op slechts 1 km van de ontwikkeling en in minder dan 10 minuten kunt u golfen op een van de twee 18-holes golfbanen van Nicklaus Design, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de baai van Benidorm.

Slechts 25 min van Alicante airport!